Prelucrare date cu caracter personal

PRELUCRARE  DATE CU CARACTER  PERSONAL

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.pescuitfinesse.ro Acest site web este detinut si gestionat de catre SC FINESSE SRL indentificata la Reg.Comertului Bucuresti cu J 40/16236/1991 avand CUI RO1567101,sediul in strada Dr.Grigore Mora nr.38-40,sector 1,Bucuresti,cont Iban RO 35 BRDE 445 SV 12351434450 deschis la BRD Dorobanti,pentru care confidentialitatea datelor reprezinta o componenta esentiala.Politica si practicile noastre de protejare a datelor se bazeaza pe procesarea,schimbul si stocarea corespunzatoare sil egala a informatiilor cu caracter personal si in acelasi timp pe asigurarea confidentialitatii,integritatii si disponibilitatii acestor date.

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii operationale principale a SC FINESSE SRL si a filialelor sale.

SC FINESSE SRL proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si are capacitatea sa dovedeasca in orice moment conformitatea cu legile UE cat si cu principiile stabilite in acest document.

Declaratia de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatiilor online aleSC FINESSE SRL.Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam si stocam de la clienti si modul in care utilizam in mod confidential aceste informatii.

Website-ul nostru este construit in conformitate cu Regulamentul general de Protectie a Datelor(GDPR)-Regulament  EU 679/2016 care este un act legislativ obligatoriu.GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC.

 

Principiile de  protejare a datelor cu caracter personal

Politica de protejare a datelor in site-ul www.pescuitfinesse.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor cu caracter personal:

-Procesarea datelor personale se va face in mod legal,corect si transparent.

-Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate,explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.

-Colectarea datelor personale va  fi adecvata,relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii.

-Datele personale vor fi acurate si acolo unde este necesar,actualizate.

-Se vor lua toate masurile adecvate pentru a se asigura ca datele incorectevor fi sterse sau corectate fara intarziere.

-Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat accea in care datele personale sunt procesate.

-Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.

-Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat atunci cand este necesar,si doar  in  scopul oferirii de servicii conform acordurilor.

-Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale,rectificarea si stergerea acestora,impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de   ladreptul portabilitatii datelor.

 

Date personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila.Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte ce se refera la persoana subiect,cumar fi nume,data de nastere,adresa,adresa de e-mail,numere de telefon,etc.

 

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam includ  urmatoarele:

Denumire magazin,Adresa magazin,Adresa WEB,Sigla magazin,Companie,CUI,Nume si prenume persoana de contact,Telefon,E-mail,Abonare newsletter.

Colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.

Colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati si paginile web pe care le vizitati in site-ulnostru.

Colectam date despre adresa dumneavoastra IP,setarile regionale si setarile de limba.

Scopul  colectarii  datelor  personale

Informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contuluilor,inclusiv validarea,expedierea si si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda,la bunurile si/sau serviciile achizitionate.

Trimiterea de  newsletere si/sau alerte periodice,prin folosirea postei electronice(e-mail,Sms),numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul.

Cercetare de piata,urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului/cumparatorului.

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai in contextul scopurilor mentionate in articolul anterior.De asemeneaSC FINESSE SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului, altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat,dar numa in in scopurile mentionate mai sus,dupa cum urmeaza:

Firme de curierat,furnizori de servicii marketing,firme de contabilitate,firme care se ocupa de administrarea site-ului web,autoritatilor fiscale.

Informatiile cumparatorului cu caaracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul  General,Politie,si Instante judecatoresti precum si altor organe abilitate ale statului,in baza  a unor cererie xpres formulate.

Securitatea  procesarii

Vom procesa datele in mod sigur,vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale,alterare,divulgare sau acces neautorizat,in mod special atunci cand procesarea presupune si transmiterea datelor printr-o retea atat cit si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.Datele clientiilor sunt salvate in baze de date aflate pe servere din Uniunea Europeana.

In cazul unei brese de securitate,care poate fi reprezentata de un accident,o pierdere de date sau un acces neautorizat, SC FINESSE  SRL va informa autoritatiile reprezentate in Romania de catre A.N.S.P.D.C.P in maxim de 72 de ore de la descoperirea bresei de securitate.

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la;rectificarea,stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi.Pentru a ajuta sa pastram datele personale actualizate,recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.Pentru a vizualliza un extras sau modifica datele personale,pentru a obtine informatii pentru o perioada de timp SC FINESSE SRL intentioneaza sa pastreze datele personale iar pentru alte intrebari legate de datele personale,inclusiv stergerea definitiva a acestora din evidentele noastre,va rugam a ne contacta pe email office@finesse.ro sau la telefon  021.316.74.28.

 

E-mailuri de marketing

 

SC FINESSE SRL are dreptul de a trimite clientiilor sai  e-mailuri de marketing,cu consimtamantul acestora.Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie transmisa in mod liber,informata specific si précis.Aceste cereri sunt indeplinite atunci cand clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing.Clientii vor avea dreptul de a obiecta,la cerere si fara costuri,la procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct fara a trebui sa furnizeze justificari concrete.Clientii pot face acest lucru dand click pe linkul “dezabonare” care apare in mesajele de e-mail trimise sau pot trimite un mesaj la office@finesse.ro.Odata ce clientul a obiectat,datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante penru client,atat cat si stiri de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.

 

Plangeri

Clientii au dreptul sa furnizeze o plangere legata de procesarea datelor personale.Toate intrebarile si plangerile vor fi prelucrate de catre noi in timputil si in concordanta cu procedurile interne.

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si SC FINESSE SRL nu a tratat plangerea in mod corespunzator,clientii au posibilitatea de a trimite o plangere autoritatii superioare.

Plangerile pot fi trimise pe email la adresa  : office@finesse.ro

 

Modificari ale acestei politici

 

Aceasta politica poate fi actualizata periodic,in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbarii structurii corporative in  SC FINESSE SRL.In cazul in care se fac modificari,clientii vor fi notificati prin e-mailuri sau prin intermediul  web-site inainte ca schimbarile sa intre in vigoare.Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

 

 

In vigoare de la data de 23.12.2018

Web Design by Creare Magazin Online
Finesse © 2024