Despre noi

Sc. Finesse SRL a fost infiintata in anul 1991 de un grup de prieteni entuziasti care aveau un lucru in comun si anume pasiunea pescuitului sportiv. Am fost daca se poate spune unul din "pionierii" deschizatori ai domeniului de vinzari articole si accesorii de pescuit. De a lungul anilor lucrurile au evoluat fantastic de repede, cultura si educatia pescuitului sportiv punindu-si amprenta si in Romania.
    Parca ieri a fost……prin 1992 cand pescarii erau reticenti total la pescuitul la twister iar la emisiunea "Fir Intins" a lui Radu Silea de la Antena 1 cand am lansat motto-ul "catch and release, no kill" eram privit de catre pescari de parca as fi fost membru in juriul care l-a condamnat la moarte pe fostul dictator. Doar pescuit …si atit ne dorim ca sa stopam monotonia anumitor clipe. Timpul si-a pus amprenta dar din pacate am evoluat doar la capitolul dezvoltarii produselor si articolelor de pescuit……involuind dramatic la un capitol care se v-a inchide curind si definitiv si anume bogatia apelor noastre in fauna piscicola.
    Doar pescuitul in Delta Dunarii iti mai acorda satisfactii vremelnice si destul de rare. La ora actuala Finesse are in portofoliul sau un numar mare de distribuitori in intreaga tara.
    Produsele noastre nu sunt contrafaceri grosolane si  prin grija firmelor producatoare atit lansetele, mulinetele, accesoriile pentru pescuitul la crap cit si cele de spinning se ridica la nivelul cerintelor europene.Am inceput cu firma  Balzer din Germania si firma
Albatros din Olanda,firme cu care colaboram si azi.Apoi am coooptat si firma Middy din Marea Britanie.In decursul anilor s-au adaugat si alti parteneri de valoare, firma Camor din Italia,firma producatoare de fire monofilament  Balsax din Polonia.Apoi am inceput colaborarea cu firmele Soul si Predox  din Olanda,firme ce produc articole pentru pescuitul la crap si spinning. Cu putin timp in urma am inceput colaborarea cu citeva firme de renume din Serbia.Firma MB Star-Goldy care produce o gama deosebita de woblere,firma Extra Carp cu produse de elita pentru pescuitul la feeder si nu numai.Bineinteles ca nu puteam rata colaborarea cu firma Ugly Duckling  si woblerele de balsa pe care le produce cu succes.Nu lipsesc din portofoliul nostru firmele Panther-Martin si linguritele lor campioane precum si producatorul polonez de woblere carabus si jiguri insecta Stepanow. Incepand de anul trecut s-au mai adaugat cateva firme din Polonia ,cum ar fi PPH Lesch "Mistrall" , cunoscut pentru pentru gama de fire Shiro , Wirek , producator de rotative si oscilante , Ular care produce jig-uri mamitoare si lingurite si nu in ultimul rand firma SpinMad , care produce cicade si spinner-tail .

Si nu ne vom opri aici ...

Acest site este elaborat si functioneaza NUMAI pentru magazinele care comercializeaza articole pentru pescuitul si vinatoarea sportiva.ACEST SITE NU ESTE UN MAGAZIN ONLINE pentru persoane fizice.

Magazinele noastre partenere vor primi parole individuale si confidentiale pentru logarea la site.Dupa accesul in cadrul site-ului,magazinele vor putea efectua comenzi on line.Comenzile vor fi prelucrate in ordinea sosirii lor.Impachetarea si trimiterea comenziilor se face intre 24-48 ore.Trimiterea comenziilor se face prin Fan Courier Express la adresa de livrare indicata de magazinul solicitant.

Pentru buna desfasurare a activitatii noastre comune in folosul pescarilor sportivi,magazinele partenere pot sa ne contacteze astfel:


Mai presus de toate la Finesse veti gasi o echipa in care experienta unora se completeaza armonic cu entuziasmul si tineretea celorlalti.

Prieteni, pasiuni si mult…mult …pescuit. Fir Intins.

Web Design by Creare Magazin Online
Finesse © 2023