Termeni si conditii

Introducere
Accesarea, achizitionarea si comandarea produselor de pe site-ul www.pescuitfinesse.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor, FINESSE SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Informatii generale
www.pescuitfinesse.ro NU este un magazin online ci o platforma de distributie en-gros pentru magazine. Acest website este proprietatea SC FINESSE SRL si este intretinut si administrat de:
SC FINESSE SRL
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON. Preturile nu includ TVA (9% si 19%).

Fotografiile produselor sunt exemplificative si nu reprezinta o informatie contractuala. Modelul real poate sa difere de cel din fotografie.

Fotografiile pot diferi de produsul real , in special in ceea ce priveste culoarea , datorita modalitatilor

de copiere sau limitelor de redare  a culorilor .

Drepturi de proprietate intelectuala
Intregul continut al site-ului www.pescuitfinesse.ro (imagini, texte, elemente de grafica WEB si alte date) este proprietatea FINESSE SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul FINESSE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale FINESSE SRL, prevazute de legislatia in vigoare.

 

Securitatea datelor personale
Datele personale introduse de catre utilizatori vor fi folosite de SC FINESSE SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc.

 

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.pescuitfinesse.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.pescuitfinesse.ro va fi considerata o tentativa de fraudare asupra site-ului www.pescuitfinesse.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt.

 

Dispozitii finale
www.pescuitfinesse.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.pescuitfinesse.ro , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze

Web Design by Creare Magazin Online
Finesse © 2023